U heeft onlangs een SOLID tuinhuis aangeschaft?

 

Wij organiseren een fotowedstrijd voor onze klanten om foto’s van onze producten te verzamelen, opgesteld in werkelijke situatie.

 

 

Om deel te nemen hoeft u enkel een mail naar contact@solid.eu op te sturen met uw gegevens en 2 foto’s van uw Solid tuinhuis :

 

- Een foto welke de voorzijde en één zijkant van het tuinhuis opneemt. Voorbeeld : http://www.solid.eu/linz-s8965-6287.html

- Een foto naar keuze welke, volgens u, uw tuinhuis het meer naar voor brengt.

 


 

Om u te bedanken voor uw hulp, vertrouwen en de tijd die u heeft besteed om de foto’s op te sturen, organiseren we een loterij op het einde van de wedstrijd. U maakt kans om verschillende geschenken te winnen :  bloembak, moestuintafel, zandbak, picknicktafel, pergola en vele andere items.

 

We zullen ook drie deelnemers uitkiezen waarvan de verzonden foto’s de Solid tuinhuizen het meest naar voor laten komen. Deze winnaars krijgen een prachtige barbecue van het met Barbecook ter waarde van 200€.

 

De sluitingsdatum is 7 juli 2017. De loting van de  winnaars en de selectie van de 3 beste foto's zullen gebeuren op 13 juli 2017.

 

Indien uw foto’s niet via Mail doorkomen als gevolg van overmatige resolutie, kunt u de website www.we-transfer.com  gebruiken.

 

De foto’s kunnen gebruikt worden door Solid bvba voor commerciële doeleinden: product catalogus, website en promotionele publicaties.

 

 foto wedstrijd