Wij zijn er om je te helpen

Dienst na verkoop

Eerst en vooral wensen wij u te danken voor de aankoop van uw Solid product. Indien u echter een probleem vaststelt bij het ontvangen, monteren of herstellen (slijtage, schade na slechte weersomstandigheden, ...) van uw Solid product, zullen wij u zo snel mogelijk helpen dit op te lossen. We behandelen zowel problemen onder garantie als buiten garantie.

Hoe dien ik een aanvraag in?

Om u de best mogelijke service aan te bieden, vragen wij u om via de knop hieronder het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Onze dienst zal uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen op basis van dit formulier.

Vooraleer u het formulier invult, gelieve zorgvuldig de "waarschuwingen" te lezen in het montageplan van uw product en de eigenschappen van hout op deze pagina te lezen. Om u de best mogelijke service aan te bieden vragen wij u om het volgende formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

SOLID bv neemt uw privacy ter harte. De persoonsgegevens die wij van u zouden bezitten worden dan ook behandeld conform de vereisten van de GDPR, meer info via onze privacy voorwaarden.

Hout is een levend materiaal

Eigenschappen van hout

We wensen u ook graag te informeren dat hout een levend materiaal is waarvan de afmetingen, uiterlijk, gewicht, vorm en kleur kunnen veranderen. Dit heeft geen invloed op de eigenschappen van hout. Er zijn ook bepaalde kenmerken van het hout die niet leiden tot een klacht:

Knopen

Houtknopen

U zal knopen terugvinden in alle houtsoorten, het is een natuurlijk aspect van het hout welke de stevigheid en duurzaamheid van het hout niet beïnvloedt.

Hars

Hars

Hars kan de neiging hebben om naar de oppervlakte te komen, dit kan makkelijk worden verwijderd door te schrapen met het correcte werktuig of oplosmiddel.

Kleurverschil

Kleurverschil

Kleurverschillen kunnen ontstaan door de hout afkomst of behandeling en zijn normaal. Dit verschil zal met de tijd verdwijnen onder invloed van zonlicht.

Schimmel

Schimmel

Schimmel kan zich plaatsen op de oppervlakte van het hout, deze hebben echter geen effect op de sterkte van het hout en kunnen met water verwijdert worden.

Spleten

Spleten

Afhangend van de houtdensiteit zal het niet op constante basis krimpen en vergroten. Dit kan het ontstaan van spleten veroorzaken. Dit fenomeen stelt de eigenschappen van het hout echter niet ter discussie.

Zoutvorming

Zoutvorming van hout

Groene vlekken ontstaan soms op het hout, deze zijn gevormd door de impregnatie zouten welke het hout beschermen tegen insecten en schimmels. Ze hebben geen effect op de duurzaamheid van het hout.