Beste klant,

 

U heeft onlangs een SOLID tuinhuis aangeschaft, wij willen u bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en voor de aankoop van onze producten. Wij hopen dat u er ten volle van kan genieten.

 

Wij organiseren een fotowedstrijd voor onze klanten om foto’s van onze producten te verzamelen, opgesteld in werkelijke situatie.

 

Om deel te nemen hoeft u enkel een mail op te sturen naar contact@solid.eu met uw gegevens (naam, adres, telefoon) en 2 foto’s van uw Solid tuinhuis :

Een foto welke de voorzijde en één zijkant van het tuinhuis opneemt. Voorbeeld : https://www.solid.eu/linz-s8965.html 
Een foto naar keuze welke, volgens u, uw tuinhuis het meer naar voor brengt.

 

Om u te bedanken voor uw hulp, vertrouwen en de tijd die u heeft besteed om de foto’s op te sturen, organiseren we een loterij op het einde van de wedstrijd. U maakt kans om verschillende geschenken te winnen : bloembak, moestuintafel, zandbak, picknicktafel, pergola en vele andere items.


We zullen ook drie deelnemers uitkiezen waarvan de verzonden foto’s de Solid tuinhuizen het meest naar voor laten komen. Deze winnaars krijgen een prachtige barbecue van het merk Barbecook ter waarde van 200€.
De geselecteerde foto’s kunnen gebruikt worden voor de nieuwe Solid catalogus 2019.

 

De sluitingsdatum is 19 juli 2018.

De loting van de winnaars en de selectie van de 3 beste foto's zullen gebeuren op 26 juli 2018.

 

Wij danken u bij voorbaat,

Met vriendelijke groet,

Het Solid team

 

PS: Indien uw foto’s niet via Mail doorkomen als gevolg van overmatige resolutie, kunt u de website www.we-transfer.com gebruiken. U selecteert de foto’s op uw computer, geeft uw e-mail, vervolgens onze e-mailadres en vervolgens uw gegevens in. De foto’s kunnen gebruikt worden door Solid bvba voor commerciële doeleinden: product catalogus, website en promotionele publicaties.