WEDSTRIJD AFGELOPEN - WINNAARS WERDEN GECONTACTEERD

Beste klant,

 

U heeft onlangs een SOLID tuinhuis aangekocht, wij willen u bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en voor de aankoop van onze producten. Wij hopen dat u er ten volle van kan genieten.

Wij organiseren een fotowedstrijd voor onze klanten om foto’s van onze producten te verzamelen, opgesteld in werkelijke situatie.

 

Om deel te nemen hoeft u enkel een mail te sturen naar webmaster@solid.eu met uw gegevens (naam, adres, telefoon) en minstens 2 foto’s van uw Solid tuinhuis (voor 8/07/2019) :

- Min. een foto die de voorzijde en één zijkant van het tuinhuis opneemt. Voorbeeld : https://www.solid.eu/linz-s8965.html 
- Min. een foto naar keuze die, volgens u, uw tuinhuis het meest naar voor brengt.

 

Om u te bedanken voor uw hulp, vertrouwen en de tijd die u heeft besteed om de foto’s op te sturen, organiseren we een loterij op het einde van de wedstrijd. U maakt kans om verschillende geschenken te winnen : bloembak, moestuintafel, zandbak, picknicktafel, pergola en vele andere items.

 

De winnaar met de beste foto's wint een BBQ van Barbecook t.w.v. €200!


De geselecteerde foto’s kunnen gebruikt worden voor de nieuwe Solid catalogus 2020.

De loting van de winnaars en de selectie van de beste foto's zullen gebeuren op 16 juli 2019.

 

Wij danken u bij voorbaat,

Met vriendelijke groet,

Het Solid team

 

PS: Indien uw foto’s niet via Mail doorkomen als gevolg van overmatige resolutie, kunt u de website www.we-transfer.com gebruiken. U selecteert de foto’s op uw computer, geeft uw e-mailadres en vervolgens ons e-mailadres en uw gegevens in. De foto’s kunnen gebruikt worden door Solid bvba voor commerciële doeleinden: productcatalogus, website en promotionele publicaties.