FAQ

 • Veelgestelde vragen door particulieren

  • Kan ik een Solid tuinhuis zelf plaatsen?

   Bent u een handige doe-het-zelver? Een Solid houten constructie zelf installeren kan geen probleem zijn met de montagehandleiding bij de hand. Bent u zelf toch niet zo handig? Informeer naar de mogelijkheid om een montageteam in te schakelen.

  • Moet ik mijn tuinhuis behandelen?

   Is uw houten constructie niet geïmpregneerd bij productie dan behandelt u deze best vóór montage met een schimmel- en insectenwerend product. Om een lange levensduur te verzekeren raden wij aan om uw houten constructie regelmatig te behandelen met een dekkende verf of een beits op waterbasis. En dit enkel op de buitenzijde. De binnenzijde laat u best onbehandeld zodat het hout kan ademen.

  • Hoe moet ik de ondergrond voorbereiden waarop mijn tuinhuis komt?

   Voor een duurzame plaatsing en een stabiele ondergrond is het aangewezen om een grondplaat in beton te gieten met daaronder een plastiek film. Om de afmetingen voor deze plaat te kennen, neem de grondoppervlakte ‘binnen’ en tel hier aan de 4 zijden de wanddikte van uw constructie bij.

  • Kan ik als particulier rechtstreeks bij Solid kopen?

   Nee. Solid verkoopt enkel zijn producten via een vast verdelernetwerk. U kunt de dichstbijzijnde verdeler in uw regio terugvinden op het pagina "dealers" (rechts boven op deze pagina).

 • Veelgestelde vragen door verdelers

  • Ik ben verdeler van tuinconstructies en/of tuinhout artikelen en wens Solid producten te verdelen. Met wie moet ik contact opnemen?

   Indien u Solid artikelen wenst te verdelen kan u gerust contact opnemen met ons commerciële binnendienst op het nummer 0032 (0)56.46.16.26 of op het email info@solid.eu

  • Kan ik Solid documentatie (winkel- en klantencatalogussen) en marketing materiaal (posters, totem, ...) verkrijgen?

   Ja. Neem contact op met onze marketing afdeling op het nummer 0032 (0)56.46.16.14 of vraag een bestelbon (documentatie aanvraag) aan per mail info@solid.eu