Dienst na verkoop

Onze ondersteuning stopt niet bij een verkoop.
Ook na aankoop, kunt u rekenen op een professionele en deskundige dienstverlening.

We helpen u verder, ongeacht de garantieperiode.
Vul, via onderstaande knop, het aanvraagformulier in.
Gelieve zo volledig mogelijk om te gaan met de verstrekte informatie.
Dit helpt ons om de benodigde middelen te identificeren en de gepaste acties te ondernemen.

wood_lives_01_Houtknopen

Houtknopen

U zal knopen terugvinden in alle houtsoorten, het is een natuurlijk aspect van het hout dat de stevigheid en duurzaamheid van het hout niet beïnvloedt.

wood_lives_02_Hars

Hars

Hars kan de neiging hebben om naar de oppervlakte te komen, dit kan makkelijk worden verwijderd door te schrapen met het correcte werktuig of oplosmiddel.

wood_lives_03_Kleurverschil

Kleurverschil

Kleurverschillen kunnen ontstaan door de houtafkomst of behandeling en zijn normaal.  Dit verschil zal met de tijd verdwijnen onder invloed van zonlicht.

wood_lives_04_Spleten

Spleten

Afhangend van de houtdensiteit zal het hout op constante basis krimpen en vergroten.  Dit kan het ontstaan van spleten veroorzaken.  Dit fenomeen stelt de eigenschappen van het hout echter niet ter discussie.

wood_lives_05_Schimmels

Schimmels

Schimmels kunnen zich plaatsen op de oppervlakte van het hout, deze hebben echter geen effect op de sterkte van het hout en kunnen met water verwijderd worden.

wood_lives_06_Zoutvorming

Zoutvorming van hout

Groene vlekken ontstaan soms op het hout, deze zijn gevormd door de impregnatiezouten die het hout beschermen tegen insecten en schimmels.  Ze hebben geen effect op de duurzaamheid van het hout.

wood_lives_07_Vingerlas

Gevingerlast hout is een garantie voor kwaliteit

Het verlijmen van het hout is een technische handeling die het mogelijk maakt om eventuele 'gebreken' en breekpunten van het massief hout te verwijderen.  Ons systeem analyseert en scant de binnenkant van het hout om zwakke punten zoals grote noesten, sapzakken, enz. op te sporen en te verwijderen.